TV Out!

Am renuntat la TV in detrimentul muzicii ascultate pe calculator sau la pick-up in zilele bune.

Pana acum cateva luni eram ahtiat sa urmaresc emisiunile politice, analizele economice, sa ascult palavrageli la televiziunile de stiri(Antena3 si Realitatea TV). Dupa un timp am observat ca subiectele se repetau, dar cu actori schimbati. Si mereu si mereu se tocau aceleasi subiecte.

Am renuntat si nu-mi pare rau. Acum am timp mai mult sa citesc carti, sa ascult muzica, sa urmaresc filme interesante sau sa urmaresc serii intregi de seriale pe net. Macar din toate astea raman cu idei si nu cu un gust amar, cum ramaneam dupa vizionarea emisiunilor de stiri, talk-show.

Din cand in cand revin la tv pentru a vedea daca s-a mai schimbat ceva. Nimic. Totul e la fel cum am lasat acum cateva luni. Se fac vorbe fara finalitate.

Comments

comments

One thought on “TV Out!”

  1. Legat de ReactOS , un proiect care daca va avea scuecs chiar poate sa afecteze Microsoft-ul (e suficient sa poti rula nativ jocurile mai importante & MS Office si sa ai si support NTFS pentru ca multi utilizatori sa renunte la virusii , instabilitatea si la preturile Windows) : este inca stare alpha iar in viitorul apropiat nu se prevede un beta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *