Uimitorul an 2021!

Deja suntem in 2021 si trebui sa fie un an uimitor. Avand in vedere ca avem experienta de anul trecut putem mai usor sa ne orientam in timp si spatiu pentru a putea sa trecem anul cu bine.

Evolutia in ceea ce priveste pandemia o reprezinta aparitia unor vaccinuri care sa ne ajute in acest sens. Este un inceput bun pentru a putea sa luptam cu aceasta pandemie. Avem nevoie sa evoluam si sa trecem mai departe. Avem nevoie sa redeschidem economia pentru a produce.


Ce am invatat din 2020 si pandemie ?

Am invatat ca igiena este foarte importanta. Lectia de igiena trebuia sa fie insusita prin scoala si educatia de acasa, dar se pare ca nu am facut-o. Poate dupa acest an vom incepe sa punem mai multa importanta in igiena.
Am invatat ca suntem animale sociale si avem nevoie de socializare. Dupa aceasta lectie trebuie sa invatam sa ne iertam mai mult si sa ne ascultam mai des. Ascultarea ajuta!
Am invatat ca distantarea sociala la coada, in magazin, la biserica nu a omorat pe nimeni. Ba chiar ne-a permis sa putem respira mai usor. Si sa ne castigam respectul unul altuia.

Ascultati ce are de zis mai jos si Doza de Cultura Generala in ceea ce priveste 2021:

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *