Uleiurile de masaj cu efect afrodisiac – cum actioneaza si de ce sa le ai?

masaj erotic de la artemis

Exista o gama de uleiuri afrodisiace menite sa sporeasca apetitul sexual, sa revitalizeze organismul si sa imbunatateasca starea generala de sanatate. Are efecta in egala masura asupra barbatilor, cat si asupra femeilor.

Considerate amplificatori ai placerii, afrodisiacele nu sunt altceva decat alimente, retete si potiuni aromate naturale. Multe dintre aceste ustensile potente de iubire care cresc intimitatea in cuplu sunt folosite de secole.

Iata cateva dintre uleiurile esentiale cu efect afrodisiac pe care odata ce le-ai mirosit vei dori sa le ai in dormitorul tau!

Uleiul esential de lavanda

Potrivit specialistilor, masajul cu ulei de lavanda te ajuta sa atingi mai usor placerea suprema. Lavanda stimuleaza circulatia sangelui in zona intima, lucru care creste productia de estrogen. Altfel spus, ai parte de senzatii intense si ajungi mai rapid pe culmile placerii.

Uleiul de lemn de santal

Este un ulei cu un iz oriental senzual, ce are puterea de a reduce simptomele anxietatii si a restabili armonia dintre trup si suflet. Este, deci, un preludiu olfactiv minunat pentru orice femeie, cat si pentru orice barbat. Ofera-I si partenerului tau aceasta aroma si veti avea parte de niste clipe de maxima tandrete, pentru ca va destinde si va scapa de inhibitii.

Uleiul esential de trandafiri

Acest tip de ulei are o multime de proprietati excelente. Printre acestea, este demn de mentionat restabilirea echilibrului hormonal, responsabil cu fertilitatea organelor reproducatoare.

Uleiul esential de caprifoi

Acesta actionaza pe loc asupra libidoului tau. Asta inseamna ca odata ce l-ai mirosit, vei fi surprinsa de efectele sale.

Uleiul esential de Ylang Ylang

Este de departe unul dintre cele mai puternice stimulente afrodisiace – stimuleaza dorinta si totodata sporeste atractia dintre parteneri. Simtind mireasma acestui ulei te vei simti cuprins de o energie erotica irezistibila, iar folosit in cuplu, uleiul poate deveni un liant al dorintei. Pentru a-si face efectul nu trebuie folosit in cantitate mare. O picatura este indeajus pentru amandoi.

Uleiul esential de neroli

Mirosul sau placut si dulce este considerat un excelent remediu contra depresiei. Uleiul esential de neroli este si un veritabil afrodisiac, care incita in special simturile reprezentantelor feminine. Apeleaza la el atunci cand vrei sa iti seduci partenerul, intrucat iti ofera starea necesara.

Uleiul esential de jasmin

Este recomandat de unii specialisti in tratarea frigiditatii, a impotentei si a ejacularii premature. Actioneza miraculos asupra zonelor erogene. De preferat insa sa nu fie folosit de catre femeile insarcinate.

Uleiul esential de portocale

Raspandeste un miros aparte care alunga emotiile si inhibitiile. Este recomandat femeilor mai retinute, care au nevoie de ceva sa le relaxeze. De asemenea, uleiul esential de portocale iti starneste imaginatia.

Dupa cum vezi, ai multiple optiuni in ceea ce priveste uleiul de masaj. Pentru ca totul sa fie perfect, ai in vedere alegerea unui fundal sonor potrivit. Poti incerca in acest sens cateva acorduri ale muzicii New Age, un stil care favorizeaza destinderea mintii si a trupului. O alegere la fel de inspirata este muzica asiatica, avand in vedere ca asiaticii sunt recunoscuti pentru profesionalismul cu care realizeaza masajul erotic.

Nu in ultimul rand, poti crea fundalul sonor ideal optand pentru acordurile muzicale ale muzicii ambientale.

Unde poti beneficia de un masaj executat ca la carte, intr-un decor prielnic relaxarii? Raspunsul este mai mult sau mai putin previzibil: la un salon masaj erotic Bucuresti, unde te vei lasa pe mainile pricepute ale profesionistelor maseuze.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *