Unde faci Revelionul?!?

Tot cautand Oferte revelion 2016-2017 mi-a venit in aminte cu mare drag un revelion facut acum 10 ani in Apuseni. A fost clasicul revelion gen nea Marin, cu un autobuz care s-a stricat undeva pe un drum judetean, cu o cabana pe care trebuia sa o gasim incalzita si cu bucate calde pe masa. Dar in schimb abia am reusit sa ii deschidem usa, dupa un vifor care tinuse o saptamana si mai apoi am reusit in vreo trei zile sa ii dam jos gheata de pereti pentru a ne bucura si noi inca trei zile de un confort acceptabil si un party de vis la trecerea dintre ani. Va intrebati de unde reusiseram sa ne luam aceasta oferta de revelion si aceasta superba teapa? Asa cum se intampla de obicei: „de la un prieten” 😀

Dar vremurile acelea au apus. Anul acesta vreu sa ma duc pana in locatia unde voi petrece, cu unul din autocarele acelea superbe pe care scrie mare Tui Travel Center si sa ma bucur de tot confortul oferit de ele. Iar dupa ce voi fi petrecut revelion 2016-2017, vreau sa imi ramana in cap amintiri pe care sa le povestesc nepotilor. Si pentru ca imi doresc atat de mult sa iasa bine, nu las nimic la intamplare si anul asta nu vreau sa fac rabat la calitate. Perfectiunea englezeasca va fi motto-ul dupa care imi voi cauta oferta de revelion si sper ca experienta measa va ajute si pe voi pe viitor. Nu de alta, dar si eu acum beneficiez de ajutorul si experientele unora din voi, care ati mai vizitat locurile de care sunt si eu interesat si ati beneficiat si de serviciile care imi fac mie cu ochiul.

Aaa era sa uit. Un bun prieten mi-a spus si de niste oferte revelion la mare. Hotelurile sunt superbe, au piscina incalzita, confort de minim4 stele si preturi delicioase. Insa mie mi se pare celputin ciudat sa merg iarna la mare. Sunt obisnuit cu muntele, partiile si sania. Dar oare merita incercat? A fost vreunul din voi iarna de Revelion la mare? Dati-mi si mie cateva impresii si poate imi fac si eu curaj sa ii spun da bunului meu prieten.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *