Unde imi repar si eu masina?!

Sa fie vreo 15 anisori de cand fratele meu lucra prin zona Titulescu si din cand in cand, trebuia sa ma duc sau sa duc ceva la el la birou si in drum catre el treceam pe langa Erebus service auto din strada Ioan Bianu. Si ramanem cateodata cu gura cascata la cate o minune de Astra. Era in vremea aceea la mare cautare. Sigur ca intr-o zi am vazut in usa halei de mecanica auto si o minune de Ascona, care avea pe putin 30 de anisori, dar care fusese reconditionata si ziceai ca acum a fost scoasa din tipla, stiu ca i-am facut poza cu un aparat foto si le-am aratat-o tuturor prietenilor care lucrau in domeniu service auto Bucuresti. Si asteptarile nu mi-au fost inselate. Unul din bunii mei prieteni a fost angajat intr-un proiect de scurta durata cu ei si mi-a confirmat ca pe zona de service auto Sector 1 cei de la Erebus chiar sunt „varf de lance”. Si dupa aceea alti prieteni care au avut Opel-urile reparate la ei chiar spuneau ca pot concura linistiti la categoria service bucuresti si se vor clasa cu siguranta in locurile fruntase.

Si daca tot vorbeam de service auto bucuresti, desi Erebus e cunoscut indeobste ca Dealer Opel sa stiti ca la ei in service auto puteti veni si cu alte vehicule decat Opel, iar serviciile sunt la fel de bune. Dovada stau prietenii carora le-am recomandat, din multitudinea de ateliere de mecania auto si care mi-au multumit calduros. Ba unii, mai pasionati de review-uri si de internet, ma tot intrebau daca nu cumva este si vreun concurs cu note sau topuri gen service auto Bucuresti sau service auto Sector 1, unde sa ii poata vota, ca prea sunt misto.

Ooops era sa uit sa va spun ce e mai important la un service Bucuresti, in conditiile traficului de la noi si mai ales in conditiile numarului mare de accidente usoare care se intampla pe dragele noastre strazi si bulevarde. Si acel lucru important este ca Erebus au decontare directa Omniasig, Euroins, Groupama, Generali, Carpatica, Uniqa, City Insurance si Allianz Tiriac. Asa ca nu aveti nici un motiv dragii mei sa nu le treceti pragul daca aveti vreo problema de mecanica auto la motorizatele voastre dragi sau daca vreti doar sa le faceti operatiunile periodice de intretinere!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *