Unde ne mai reparam dantura???

Povestea dintilor mei problematici incepe pe la 14 ani cand am calcat prima data intr-un cabinet stomatologic. Era de „Stat” pe undeva prin Drumul Taberei. Dentistele destul de batrane si de plictisite. Metodele nu cele mai soft si nici aparatura nu ii ajuta prea mult. Asa ca sunetul frezei ne dadea tuturor copiilor fiori reci. Insa durerile erau mai tari decat fricile, asa ca faceam pasul hotarati in cabinet si sperand sa nu ne mai chinuie dintele sau maseluta.

Anii au trecut si eram prin facultate. Intrasem deja prin mai multe cabinete stomatologice, insa nu in calitate de pacient, ci in calitate de agent de vanzari. Si trebuie sa recunosc ca imi cam faceau cu ochiul. Erau cabinete stomatologice cu aparatura noua, cu doctorite dragute si cu „metode multa mai soft” fata de cele intalnite. Plus ca imi pareau si fresele mult mai eficiente si mult mai mici. Iar oamenii care intrau in oricare cabinet stomatologic de acest fel, pareau ca vin relaxare… spa, piscina sau mia stiu eu ce alte metode de relaxare. Era pentru mine un nou mod de a privi Stomatologia pe care o credeam o reala metoda de tortura. Si sincer sa fiu a inceput chiar sa imi placa sa stau in preajma dentistilor. Iar mai nou am si rude care sunt dentisti. Asa ca relatia mea cu aceasta ramura a medicinei s-aimbunatatit considerabil.

Zilele trecute, un amic m-a abordat pe Facebook:

Coane tu stii ceva despre Citydent?

Si mi-am adus aminte ca nu cu mult timp inainte imi intrebasem eu un bun prieten de o recomandare pentru un cabinet stomatologic modern din Bucuresti. Si el mi-a raspuns simplu Citydent. Erau chiar pe strada Teheran unde locuieste el si ramasese realmente impresionat de profesionalismul lor. Ba mai mult. Au un zambet cald oamenii aceia, care ti se lipeste de suflet, mai ceva ca marca de scrisoare.

Amicul mi-a multumit pentru detalii si s-a dus linistit la consultatie. Ba mai mult, la vreo doua zile mi-a batut in poarta si mi-a adus si doua beri.

Voua celor care cititi acum va spun despre minunile astea de doctori cu speranta ca ma voi trezi si cu voi la poarta cu ceva alcoale delicioase!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *