Unde iti pui site-ul in internet?!?

De ani buni imi gazduiesc site-urile pe webhosting oferit de cei de la Hostgator. In anii de inceput am tot auzit povesti ba de la unul, ba de altul, ca hosting-ul extern (Romaniei) iti afecteaza cifrele de trafic daca site-ul tau este un „.ro”. N-am bagat de seama asemenea fenomen cat am realizat colaborarea cu acestia.

Ba mai mult de atat, pot spune ca sunt multumit de serviciile lor pentru ca tot timpul mi-au raspuns „Prezent!” cand a fost vorba de o problema interna din bucataria hosting-ului. Adica raspunsuri rapide cu solutii ingenioase la diferite probleme. Te poti baza pe ei ca primesti raspunsul adecvat cand ii intrebi punctual ce te doare.

Nu-mi place sa fac recomandari daca nu sunt singur pe produs. Produsele oferite de acestia au garantia calitatii si respecta standarde ridicate de moralitate si responzitivitate. Cand apar mici intrari in decor in ceea ce proveste virusarea sau alte bug-uri care dau peste cap tot procesul de hosting, acestia purced la a te anunta si-n prealabila opri serviciul pana cand se remediaza problema. Nu exista posibilitatea sa ti se imbolnaveasca hosting-ul datorita altor site-uri care pot imprastia mici gandaci otravitori. Uneori sunt chiar „mai catolici decat Papa”, oprind serviciile pentru chestii minore ce se pot transforma destul de rapid in gauri de proportii.

Asadar recomand cu caldura serviciile acestui grup american cand vorbim de hosting profesionist. Unde mai pui ca fac o comunicare atat de frumoasa incat iti vine sa cumperi cam tot ce reusesc ei sa-ti vanda alaturi de serviciul principal, gazduirea web.

Las mai jos unul dintre reclamele lor video care ma amuza copios ori de cate ori o urmaresc.

HostGator Web Hosting

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *