Unde-s doi puterea creste

1+1=putere
1+1=putere

Ca un lucru sa functioneze bine ai nevoie de un privitor si de un ascultator.

Sa ma explic. Avand in vedere ca toata viata am urat job-urile de front desktop si mi-am dorit mult sa fiu back-office un soricel de laborator care sa puna la cale o strategie, astazi mi-am dat seama ca pentru o actiune reusita ai nevoie de 2 oameni: unul care sa priveasca si unul care sa asculte.

Cel ce priveste il vom numi vizionar si va avea drept scop sa prevada eventualele stricaciuni care pot aparea pe parcurs si se va intrebuinta sa carpeasca strategia din mers sau sa vegheze la parcurgerea ei indiferent de rezultat, asta depinzand de tipul de lucrare pe care o intreprinzi: La o lucrare cu risc mare vei utiliza o rezerva mai mare in schimbarea strategiei pe parcurs, iar la o lucrare cu risc limitat si care cere rezultate rapide vei utiliza resursele si strategia in functie de piata.

Al doilea om va fi fereastra spre piata. El va lua piata in primire si va negocia cu ea in functie de strategia pe care i-o pregateste primul. Este expus 100 % si trebuie sa aiba mereu un as in maneca pentru a iesi din situatii limita. Daca back-office-ul are nevoie de descarcari nervoase in chip si fel pentru a se concentra si dobandi un plan strategic, tu vei fi un ceas elvetian intors la miime de secunda care trebuie sa priveasca si inainte si inapoi.

Ascultatorul misca bila in teren si privitorul ii pregateste strategia. Jocul este pasionant pentru amandoi. De regula privitorul nu secreta destula adrenalina pentru a se lupta in ring, iar ascultatorul muta de minune pe tabla daca are suportul vizionarului.

Comments

comments

2 thoughts on “Unde-s doi puterea creste”

  1. Il cunosc pe Petru de cand era ctnosructor f priceput; casa noastra a fost binecuvantata de lucrarea mainilor lui! Acum e chemat sa construiasca carari spre cunoastere! O inalta chemare! Cred ca Dumnezeu va face minuni prin el! Ma bucur sa il vad atat de dedicat implinirii Trimiterii!Domnul sa ii aiba in paza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *