Uniforma medicala nu-mi inspira frica!

Sunt la doctor pe hol la analize. Si pentru prima data in viata mea nu simt acel fior ciudat si acea teama de doctori. E ceva care parca ma atrage sa fiu in aceasta policlinica. Bunul meu prieten care ma insoteste spune ca de vina ar fi toate aceste halate medicale ieftine albe si colorate.

In prima faza si eu m-am gandit la fel, insa ceva parca imi spuna ca nici un halat medical si nici macar toate aceste halate medicale nu ma pot face sa ma simt asa cum ma simt.

E altceva si incerc sa inteleg CE E? Prietenul meu nu se lasa. Poate de vina sunt aceste echipamente de protectie (si imi arata o vitrina apropiata) ? Imi pun fata aceea de „PE BUNEE” si in sfarsit omul pare sa inteleaga. Incepem sa discutam despre alte subiecte. Dar prietenul meu pare ca vorbeste cu mine doar pentru a-si pregati o alta ofensiva.

Si acum nu se mai refera la halate medical albe si colorate sau la halate medicale ieftine sau la echipamente de protectie. Imi spune ca de vina ar fi culorile peretilor sau poate statii de parfumare al holului si al cabinetelor. Evident ca pe fata mea se citeste disperarea si ii spun:


Mai bine imi vorbeai toata ziua despre halate medicale sau poate chiar imi cumparai un halat medical sau imi desenai un tablou cu halate medical albe si colorate sau poate imi faceai cadou niste halate medicale ieftine. Orice, numai sa nu incepi sa batii campii atat de tare

Si daca faceai asta cred ca m-as fi dus dupa aceea sa ma angajez personal la Magazin specializat in Echipamente de protectie Dispotrading.

Si cred ca mi-ar fi fost bine. Ma si vad in fiecare dimineata intrand pe poarta fabricii cu sufertasul de mancare si cu gandul ca la finalul programului voi iesi la fel de fericit.

Sigur ca asta nu se va intampla in fiecare zi, ca doar nu suntem in povesti sau in desene animate, dar daca se va petrece macar odata pe saptamana sau pe luna, voi fi cel mai fericit angajat al acelui colt de lume!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *