Uscatoare de maini in hypermarket-uri si magazine – igiena si confort

Marile hypermarket-uri si supermarket-uri din tara au devenit locul preferat pentru cumparaturi al cetatenilor Romaniei. Acestea au luat de mult locul micilor magazine si al pietelor, mai ales pe timp de iarna, atunci cand nu se gasesc fructe si legume proaspete. Inainte de anii 2000, numarul persoanelor care mergeau la cumparaturi in supermarket nu era atat de mare, in special datorita reticentei catre nou si a preturilor mari la produsele vandute. O data cu diversificarea publicului si cu emanciparea societatii, bucurestenii au inlocuit mersul la piata cu mersul la supermarket.

Exista o concurenta extrem de mare in randul hypermarket-urilor, dar si a supermarket-urilor care sunt plasate atat in zone centrale cat si in punctele cheie ale unui cartier. Ele se diferentiaza in mintea consumatorului, atat prin gama larga de produse prezentata, preturile avantajoase cat si prin imaginea si confortul pe care il ofera acel loc in care acestia isi fac atat de des cumparaturile. Importanta igienei si a confortului se reflecta intr-un supermarket nu doar prin ordinea printre rafturi sau prin uniforma angajatilor ci si de modul in care este amenajata baia. Aceasta denota atat profesionalim cat si respect si grija pentru clientii care pasesc pragul acelui hypermarket.

Un uscator de maini poate face diferenta!

In calitate de manager al unui hypermarket poate nu te gandesti ca asta ar fi un criteriu subtil prin care un client poate reveni pentru cumparaturi. Dar este! Prezenta acestuia spune multe despre analiza si atentia asupra detaliilor pe care cei din conducerea hypermarket-urilor sau a supermarket-urilor o au pentru clientii lor si pentru experienta lor intr-un loc atat de intim. Pentru a alege un uscator de maini conform nevoilor clientilor, trebuie sa tineti cont de cateva criterii:

  • Un uscator de maini trebuie sa fie eficient in evaporarea apei de pe piele, prin urmare timpul de uscare nu trebuie sa fie foarte mare. Clientii sunt adesea grabiti, mai ales intr-un hypermarket.
  • Sa nu fie zgomotos – in ciuda faptului ca uscarea mainilor este o necesitate, cu totii ne dorim ca aceasta sa se intample cat mai repede pentru ca nu mai suportam zgomotul pe care acesta il scoate; prin urmare decibelii prezenti in uscatorul de maini pe care il alegi trebuie sa fie in numar cat mai mic pentru a nu crea disconfort clientilor tai
  • Sa detina un sterilizator de aer – intr-un hypermarket in care clientii ating constant mancarea cu mainile, este necesar ca uscatorul de maini ales sa detina un filtru al bacteriilor prezente in aer si pe pielea celui care il foloseste

uscatoare maini
Dat fiind ca acum cunoasteti principalele criterii care conteaza in achizitionarea unui uscator de maini, tot ce mai ramane este este alegerea locului si a furnizorului de echipamente moderne si sisteme complete de igiena
( dispensere de hartie, dozatoare sapun, etc.) . In ciuda faptului ca sunt foarte importante, totusi aceste aparate pot fi achizionate si la un pret convenabil. Arli CO poate fi un partener de nadejde in acest sens. De ce Arli? Datorita performantei, a eficientei de care acesta da dovada si nu in ultimul rand datorita gamei largi si a varietatii de produse de curatenie pe care o ofera. Daca va doriti ca cei care isi fac cumparaturile sa revina in hypermarket-ul dumneavoastra, oferiti-le calitate si confort cu ajutorul celor de la Arli. Numai asa veti putea face diferenta – demonstrandu-le celor care va aleg ca pretuiti igiena si confortul hypermarket-ului lor preferat!

Comments

comments

One thought on “Uscatoare de maini in hypermarket-uri si magazine – igiena si confort”

  1. Pingback: Povestea unei pensiuni si eficienta uscatorului de maini | Breaking Newz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *