USD, inapoi in viitor!

Am citit analiza admiralmarkets.ro si nu sunt de acord cu acest tip de analiza.

Somajul si criza este transferata tarilor producatoare.

Tarile producatoare vor atinge un punct fierbinte, dar nu cred ca vor ramane in acelasi punct. cand vorbim de tari producatoare, vorbim de China in special. Ultima perioada a aratat ca aceasta tara se indreapta catre un alt tip de business politic. Trebuie sa existe si reactie la o actiune de tipul asta.

Probabil va exista un razboi de tip business pe cifre si valute, dar nu cred ca SUA il va castiga. De fapt, castigatori dintr-un razboi nu ies niciunul dintre jucatori. De ambele tabere exista pierderi si de ambele tabere exista castiguri. Nu cred in teza dolarului revenit la cotele de inceput. Cred mai repede ca dolarul va cadea in propria capcana a suprematiei pe termen scurt, care ii va mari amplitudinea miscarilor in cadere. Nu poti recastiga in 5 minute un curs pierdut in 40 de ani. E imposibil pe termen lung sa mentii o asemenea pozitie.

Revin la treaba cu somajul si criza. Piete de business se pot deschide si-n alte spatii. Bani exista si se pot arunca in piata ca o Sperietoare. Nu e prima oara cand s-ar putea folosi acest tip de Babau. Cred ca in toata nebunia asta e doar o tatonare a fortelor.

De cand am inceput anul am avut senzatia unui 2007 trait din nou. Nu stiu de ce 2007. S-ar putea ca 2015 sa fie o copie a deciziilor sub alta forma. Dar in esenta parcursul sa fie acelasi. Timpul isi joaca meciul…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *