Usile glisante de interior intre joaca si utilitate

usile glisante

Acum cativa ani cand am inceput renovarea interiorului dragului meu apartament eram satul de usile clasice. Imi faceau cu ochiul usile glisante!

As fi vrut ca tot apartamentul meu sa fie un OPEN-SPACE total. Insa fie ca voiam, fie ca nu voiam bucataria si baia nu puteau ramane fara usi.

Asa ca am adoptat solutia usi glisante de interior. Imi placeau ca imi ofereau sansa de a-mi organiza spatiul altfel si de a nu mai depinde de directia de deschidere a lor.

Plus ca mie imi plac mult de tot oglinzile, iar la ele merg perfect pe usi glisante.

Dau un aer tare frumos si impresioneaza pe orice invitat care iti trece pragul.

Plus ca usile glisante de interior au acele role silentioase care ne permit sa le deschidem linistiti de cate ori vrem chiar si la miez de noapte, fara sa mai auzim eventuale scartaituri.

Iar pentru familistii cu copii, trebuie sa va spun ca aceste usi glisante de interior sunt jucariile lor preferate. Daca sunt baieti lor li se pare ca sunt niste niste portaluri care se deschid catre alte lumi sau (pentru cei mai maricei) li se pare ca sunt usile care se deschid pe navele gen Star Trek sau cele din star Wars. Iar daca sunt fete si pe respectivele usi au (asa cum spuneam in paragraful anterior) niste oglinzi aplicate, casa dumneavoastra se va transforma instat in castelul lui Rapunzel sau cel al Elsei si Anei.

Si jocurile loc in preajma oglinzii sunt altele. Parca au un alt farmec.

Si imi aduc aminte cu mare drag ca atunci cand eram mici si ne jucam in zilele foarte friguroase in casa diverse jocuri, iubeam sa prin mereu loculrile de langa oglinda din hol.

Si ar mai fi o chestie. Daca vorbim de apartamente cu living mare, spatios si aranjata in felul celor din Dallas, atunci usile glisante sunt obligatorii.

Intrarea oricui, cu un pahar de tarie in mana prin acele usi, pare intrarea triumfala a lui Mihai Viteazu pe cal in Alba Iulia. Ba mai mult de atat. Acele usi largi, iti pot da tie si copiilor tai posibilitatea de a face din livingul tau „scena” unor piese de teatru, pentru ca acele usi pot juca rolul de cortina.

Hai ca am fost tare inspirat azi si v-am dat o gramada de idei!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *