Valutare RO

Sunt un om conectat la lumea business din Romania si de pretutindeni. Imi  place sa fiu la curent cu noile stiri din lumea financiara si pietele valutare. De 10 ani urmaresc si caut un timp in care sa intru in forta pe piata forex. Poate ca profesia de economist nu a fost o intamplare. Astept sa cresc si sa ma maturizez pentru a trai ca sa tranzactionez. Cum ar zice Alexander Elder:”Trading as living!”

De curand am facut o descoperire in domeniul valutar. Niste oameni seriosi au gasit de cuviinta sa puna pe picioare un proiect care sa adune toate informatiile vitale legate de piata valutara din Romania. Proiectul se numeste „Valutare” si aduna cam toate informatiile de pe piata romaneasca legate de convertirea monedelor valutarea de la banci, case de schimb si multele institutii financiare ce au in interes in piata.

De ce mi-a placut atat de mult acest proiect de am ajuns sa-l impartasesc cu voi cei ce ma cititi ? http://www.valutare.ro este unul dintre putinele proiecte care iti permite sa setezi o alarma pentru cotatia oricarui curs valutar prin care esti anuntat direct pe email sau telefon daca aceea cotatia a atins un punct de interes pentru tine.

valutare.ro
valutare.ro

Sa luam si un exemplu:

Sa presupunem ca ai niste banuti intr-o moneda si doresti ca la un moment dat sa-i schimbi pentru un pret avantajos. Setezi o alarma pentru un punct de interes pentru time dupa cum urmeaza:

-alegi tipul de curs pe care-l doresti: Curs BNR, Orice banca sau casa de schimb, Orice banca, Orice casa de schimb, Toate bancile, Toate casele de schimb, Toate bancile si toate casele de schimb, O banca  anume, O casa de schimb anume.

– apoi faci alegerea de moneda pe care doresti sa o convertesti in viitor;

– a 3 a optiune iti da posibilitatea sa alegi daca vrei un pret maxim, un pret minim sau un pret intre un maxim si un minim(*);

– si a venit vremea sa alegi valoarea pentru cati Lei castigati vrei sa setezi alarma;

(*) –  cand setezi aceasta optiune la urmatorul pas apar doua casute in care setezi minimul si maximul dorit;

La final bifezi si completezi optiunea de trimitere a alertei: E-mail sau telefon. Fiecare bifa cere completarea unui camp cu o adresa de email sau numar de telefon.

In cazul in care esti la inceput iti va cere sa completezi o parola atasata email-ului oferit pentru a deveni utilizator valutare.ro.

Nu-ti ramane dupa toate acestea decat sa apesi butonul Adauga pentru finalizarea Alertei.

Astfel vei primi telefonic sau prin email un ghiont cand valuta de interes atinge punctul in care esti gata-gata sa inchei o afacere.

Mult succes in a incheia afaceri fara frica de a pierde punctul de intrare in tranzactie. Traim prea in viteza pentru a pierde oportunitati de piata!!!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *