Vanzari Electronice Telecoms: Lumea celor ce lucreaza cu fibra optica!

fibra optica

Vanzari Electronice Telecoms este magazinul de nisa in domenii diverse in care se lucreaza cu fibra optica, la acestia apeland ingineri, tehnicieni, electricieni, electronisti, instalatori si altii. Lumea noastra se invarte in jurul fibrei optice si fara aceasta probabil ca nu am fi ajuns prea departe acum.

Nu numai ca este utila in cazul telecomunicatiilor, dar si alte domenii importante depind de aceasta, cum ar fi medicina. Fara diverse echipamente, scule si accesorii nu ar fi posibila instalarea fibrei optice.

Mai jos descoperim totul despre adaptoarele de fibra optica, pe care le poti regasi la Vanzari Electronice Telecoms.

La ce ajuta un adaptor de fibra optica

Un adaptor fibra optica denumit si cupla, are rolul de a conecta doua cabluri cu fibra optica. Sunt ideale in cazul prelungirii patch cordurilor, in cutiile terminale sau in montarea patch panel.

Acestea se impart in trei categorii si anume simplex, duplex si quad, pentru fibre unice, duble sau cvadruple.

Cablurile de fibra optica au lungimi diferite, iar uneori poate nu este suficienta, motiv pentru care se apeleaza la conectarea cablurilor cu un astfel de adaptor, intr-un mod simplu, util si eficient.

Capetele celor doua cabluri ce trebuie conectate se introduc in sloturile adaptorului de o parte si de alta. Aceste sloturi sunt special concepute, astfel incat capetele cablurilor sa se alinieze si imbine, pentru a nu exista aproape nici o pierdere de semnal.

Cu cat adaptorul este de calitate mai mare, cu atat sansele de pierdere a semnalului devin inexistente. Acestea sunt de multe ori utilizate de internet provideri.

Un alt avantaj al acestor adaptoare este ca, daca din orice motiv, cablul de fibra optica este deteriorat intr-un loc, poate din cauza intemperiilor sau in lucrari de constructii, nu trebuie schimbat complet. Cablul poate fi reparat cu ajutorul adaptorului.

Ce mai poti gasi la Vanzari Electronice Telecoms

Pe vanzari-electronice-telecoms.ro poti gasi tot ce tine de conetica si fibra optica: de la cabluri, dispozitive de manevrare si instalare, aparate de sudura, aparate de masurare si testare, consumabile, truse de scule si multe altele.

Aparatele de sudura Fujikura sunt printre cele mai renumite din lume si sunt prezente si in catalogul celor de la Vanzari Electronice Telecoms. Acestea sunt dedicate domeniului de telecomunicatii si sunt indispensabile.

Sunt rapide, robuste si rezistente la factori precum praf, umiditate si socuri. Cu o singura pereche de electrozi se pot realiza pana la 5000 de suduri. Aparatele vin in geanta speciala ce include si masa de lucru. Aparatele de sudura au baterii de tip Li-ion, ce au o autonomie de pana la 200 de cicluri de sudare.

Aparatele de masurat fibra optica sunt destinate pentru testarea retelelor locale sau metropolitane. Regasesti pe site aparate precum OTDR-uri, casere cu lumina rosie pentru fibra optica, power metru, reflectometru, microscoape digitale si altele.

Multe dintre acestea ajuta la gasirea defectiunilor, a intreruperilor din fibra optica, a lipiturilor sau locurilor unde conexiunea este proasta. Sunt deci versatile, eficiente si indispensabile.

Descopera toate aceste produse si multe altele necesare in acest domeniu accesand www.vanzari-electronice-telecoms.ro.

Contact:

0731359811

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *