Variabila Timp

art big data blur
art big data blur

E ciudat cum functioneaza mintea umana. Multi au reusit sa previzioneze ceea ce se poate intampla, dar cred ca nimeni nu a reusit sa descifreze cu adevarat codul mintii asa cum a fost el criptat. Poate nici nu trebuie. Auzeam acum cateva zile ca papi albesc cand citesc anumite materiale ce sunt stocate in biblioteca Vaticanului, nu stiu poate nu suntem pregatiti sa facem fata realitati prin care existam.

Am citit guest post-ul lui Vlad Petreanu de la Sandra Stoicescu si m-am cutremurat. Mintea umana n-a suportat vina si totusi Iuda a fost lasat sa-l omoare pe Iisus. Anumite lucruri s-ar putea sa aibe loc independent de vointa noastra pamanteana. Undeva acolo sus in Constiinta Comuna s-ar putea sa existe un nucleu dur care sa ne controleze libertatea de miscare si gandire. Pas cu pas, zi de zi, piatra cu piatra suntem lasati sa reconstruim matricea, totul tine de cata rabdare avem si cat suntem dispusi sa muncim. Providenta iti da mereu a doua sansa tu trebuie doar s-o accepti. Dincolo de a doua sansa este o a treia care se camufleaza in moarte.

Si totusi exact ca-n povestile minunate din copilarie ni se dau cateva semne, pe care le vedem sau nu le vedem. Totul este o problema de timp. Timpul poate sa fie variabila lipsa din ecuatia vietii.

Matematica are rabdare cu noi.

Comments

comments

3 thoughts on “Variabila Timp”

  1. Super articolul Fanele. Astfel de chestiuni nici mie nu-mi dau pace. Sunt unele lucruri care se intampla pentru ca trebuie, este o constiinta universala cu siguranta. Cineva dirijeaza acest mers al lucrurilor. Observi ca noi suntem incorsetati de acest timp si ca suntem in exclusivitate dependenti de propria planeta.Dincolo de acestea sta ceva…

    1. @Bucegi Natura 2000: E propria limitare pe care trebuie s-o invatam sa o depasim, dar asta nu se va intampla pana nu vom intelege fizic timpul si cum functioneaza. E clar ca acum il folosim la modul profan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *