Viata e simpla…

…doar tie iti place s-o complici.

Am inteles ca viata e simpla ca o cafea luata de la un aparat de cafele. Ai bagat un leu si ai extras doza de cafea pentru o perioada de timp. Fiecare perioada de timp incununata cu o cafea face din tine un drogat. Am pierdut vremea cercetand aparatul de cafea si am uitat sa-mi risc leul pentru doza de libertate.

 

Zaharul a cazut in pahar si paharul devine mai plin decat mai inainte. Un pas mare pentru omenire si un pas prea mic pentru un cercetas.

Poti visa ce nu poti intelege dar nu poti intelege ce nu poti visa pentru ca nu vrei. Am fost un orb lucrand cu marfa clientului la prima strigare. Am capatat in timp un automatism de a tipicari lucrurile pana cand le-am distrus. Am uitat sa gust cafeaua alegand s-o dau pe gat ca un shot de bautura spirtoasa. Sunt aidoma betivilor care-si incep dimineata cu un gat de alcool.

Cand vrei sa gasesti o explicatie o gasesti. Cand vei inceta sa cauti explicatia iti vei da seama ca traiesti. Un gat de cafea si paharul de 1 leu se duce din doua inghitituri. E timpul sa alegi riscul impotriva analizei la sange a unui pahar de nimic. Daca vei analiza fiecare esec contabilizat ca un castig teva conduca catre un profit previzionat fabuloas de experiente reusite…gresit! Urmatorul shot va fi ucigator. Fiecare esec e o lectie pe care ai reufzat s-o inveti.

Sunt fotografii din mintea ta care te blocheaza in actiuni repetitive. Fiecare are o greutate in aur in ceea ce priveste experienta colectiva pe care o lasi prin gene si adn pentru viitor. Esti suma viitorului redusa la trecutul unui TU viitor.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *