Viata ca un fotoliu de masaj

komoder irest a150

Iubesc masajul si daca vad niste fotolii masaj sunt mai ceva ca Hamilton pe ultima turnanta a circuitului de Formula 1. Sau poate mai rapid decat o pisica ce a gasit masa nepazita cu bucatele aburinde pe ea.

DE CE? Pentru ca un fotoliu masaj mi se pare ca e un pic de Rai coborat pe Pamant. Sigur ca unii se intreba daca nu cumva criteriul fotolii masaj pret ar fi cel care conteaza.

Evident ca intr-o lume guvernata partial de bani si de consumerism cu totii vom cauta fotolii masaj ieftine. Insa daca ne permitem sa vorbim de un pret fotoliu masaj macar mediu, ar trebui sa nu ne refuzam placerea achizitionarii unei asemenea minuni.

Plus ca un fotoliu cu masaj inseamna si un plus pentru cei care ne viziteaza. Raman cu amintiri placute si experiente inegalabile dintr-o vizita facuta la noi acasa.

Si daca sa zicem ca nu suntem genul care vrea sa se rasfete, dar vor sa fie eficienti si optimi, trebuie sa va spunem ca intr-un secol al frustrarilor si bolilor bazate pe sistemul nervos, un fotoliu cu masaj in casa este un adjuvant si un complement bun al imbunatatirii starii de confort psihic.

Si aici nu e vorba de fotolii masaj ieftine sau criteriul pret fotoliu masaj.

Este vorba doar de faptul ca „ESTE NECESAR si ESTE SANATOS„. Si cum tendintele ultimilor ani sunt de HEALTY LIFE sau SLOW LIFE, cred ca un fotoliu masaj in casa este un element care se potriveste perfect acestei filozofii contemporane si acestui curent.
Sigur ca in OFF parca aud o voce:

O fi curentul asta ECO sau HEALTY la mode, dar la final tot despre fotolii masaj pret vorbim!

Ba nu vorbim de preturi, ci vorbim despre A VREA sau A NU VREA, optimizare si obiectivitate. Pentru ca multi dintre noi la o mai atenta analiza observam des ca aruncam bani pe o gramada de chestii inutile, de care nu avem nevoie sau care chiar ne ingreuneaza viata.

Asa ca daca va faceti si voi aceasta analiza veti vedea ca „pretul” acela nu mai e atat de mare si nici efortul cumpararii lui nu mai e atat de costisitor.

Masaj placut si vise cat mai frumoase sa aveti!

Si un testimonial video de la Buhnici.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *