Viata pe porunci

Cand eram mici ne placea sa ne jucam diverse combinatii de jocuri care inevitabil se finalizau cu porunci. Era o vreme cand joaca era joaca si parintii nostri n-aveau timp sa se planga despre cat de nasoala e copilaria noastra(vezi aici). Asadar poruncile erau rasplata unei munci.

Cred ca in ultima vreme m-am cam jucat cu diverse chestii si in final am pierdut si mi s-a dat porunca: Desfa-ti laptop-ul si curata-l!”. Daca e porunca trebuie s-o indeplinim, altfel se termina jocul.Si am purces la a-l desface. Cred ca Mister acolo Sus se prapadea de ras. Sunt atehnic atunc cand vine vorba sa lucreze repar diverse chestii marunte. N-am rabdare si incurc rapid mufe, suruburi, spatiu alocat unei mufe.

Am desfacut laptop-ul bucati, l-am curatat de praf si…?! A daaaa si am inceput sa-l asamblez la loc. N-am fost niciodata bun la rezolvat puzzle-uri. Pe asta l-am rezolvat cand te uitai la el era la fel. Poate un pic mai bun caci era fara praf.

Ma asez victorios pe scaun. Imi desfac o bere si „ii dau o cheie”. Asta Mic porneste dar nu se deschide. (Pauza de ras). Al’ Batran rade cat il tin puterile. Eu cu un mare semn de intrebare pe fata inchid si deschid laptop-ul in speranta ca poate s-a inecat. Nimic e mort ca porcu de Ignat! Sambata il duc la Doctor ca sigur i-am incurcat matele.

Drept urmare va indemn: Daca aveti probleme cu ele mergeti frumos cu dansele la un doctor specializat. E si mai ieftin si e si mai sigur!”

Acum ma lupt cu o rasnita mai veche de urla din toate cooler-ele si zici ca locuiesc in apropierea unui aeroport!!!! Sa nu vorbim de internetul prin DigiStick care zbarnaie ca pe Dial-up in vremuri bune.

Al Batran de Sus probabil ca inca se distreaza: „Si,… ia zi Dorele a fost buna berea victorie!?!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *