Viata e mai usoara cand o porti pe un card de fidelitate

Eurolines

Cred e imposibil sa nu stie cineva numele de Eurolines, pentru ca autocarele lor sunt peste tot. Insa ceea ce nu stiti e ca acum oamenii astia faini au o campanie numita Descopera Cardul Eurolines.

Cu ce te ajuta un astfel de card? Pentru a nu gresi, am sa citez exact din comunicatul lor de presa:

Cardul de credit EuroLine American Express este un bun partener la cumparaturi.
Beneficiile cardului:
– cumparaturi in RATE USOARE, intre 4 si 12, cu un cost de doar 1% pe luna;
– Pana la 3% BONUS inapoi pe card;
– Cumparaturi in 3 RATE FARA DOBANDA in agentiile Eurolines / TUI TravelCenter;
– 0% comision la plata pentru cardul;
– Pana la 49 de zile perioada de gratie cu 0% dobanda pentru cumparaturi cu plata integrala

Daaa, numa’ asta imi lipsea acum un card Eurolines, de fapt ca sa fiu mai exact un card de fidelitate Eurolines, asa cum este el denumit. Nu imi ajung toate carduril de credit, cardurile de fidelitate la benzinarii si farmacii si alea de la magazinele de bricolaj.

Pai intre noi fie vorba, intr-o lume bazata foarte mult pe cunoastere si mai ales pe comunicare rapida, cred ca excursiile si intalnirea fata in fata cu locuri sau zone de care am aflat prin intermediul internetului sunt un „MUST DO”. Iar cardul Eurolines tocmai in acest sens vine sa ne ajute pe fiecare dintre noi. Stiu ca veti spune ca nu e prea atractiv ca nume card de fidelitate Eurolines, insa asta este si chiar ajuta. Si asta v-o spune un om ADDICTED TRIPS. Asa ca nu mai stati pe ganduri. Cautati prima agentie Eurolines din orasul vostru si aplicati pentru o astfel de minune si cu siguranta starea voastra de bine, care depinde in mare parte si de perioadele de relaxare din vacante va suferi o modificare in bine, asa cum probabil doar ati visat-o pana acum.

Plus ca mai e o chestiune, Viata nu e facuta sa adunam bunuri materiale, ci e facut sa adunam experiente sa ne imbogatim sufleteste. Sa ne dezvoltam personal si sa dam mai departe aceste experiente celor care ne urmeaza. Asa ca nu mai intarziati. Vizitati cat mai mult, imbogatiti-va sufletele si cu siguranta veti fi FERICITI si IMPLINITI din toate punctele de vedere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *