Gregg Braden – Vibratia apei: Oare are dreptate?!

In acest articol, vom discuta despre munca lui Gregg Braden – un autor renumit, om de stiinta si cercetator in domeniile mecanicii cuantice si civilizatiilor antice. In special, ne vom uita la teoria sa despre vibratia apei si modul in care aceasta se leaga de geometria sacra.

Ce este vibratia apei?

Vibratia apei este un concept care ne ajuta sa intelegem modul in care apa reactioneaza la diferite stimuli externi. Putem spune ca apa are o ” memorie” si raspunde la vibratiile pe care le primeste.

De exemplu, atunci cand bei apa, ea „simte” corpul tau si se adapteaza pentru a te hrani si hidrata. Daca bei apa rece, aceasta va avea un efect energizant asupra ta, in timp ce daca bei apa calda, te va relaxa.

Apa este un element foarte versatil si puternic, iar vibratiile pe care le emite pot avea un impact semnificativ asupra starii noastre de sanatate.

Cum ne afecteaza vibratia apei?

Apa este un element esential pentru toate formele de viata si joaca un rol important in mentinerea echilibrului natural al Pamantului. Totusi, putini oameni sunt constienti de faptul ca apa are si o anumita vibratie, care poate avea un impact asupra noastra.

Gregg Braden, un cercetator si autor de renume mondial in domeniul spiritualitatii stiintifice, ne explica in cartea sa, intitulata „Vibratia apei”, cum ne influenteaza vibratia apei si ce putem face pentru a ne bucura de beneficiile ei.

Geometria sacra – cum ne ajuta aceasta sa intelegem lumea din jurul nostru?

Geometria sacra este o ramura a matematicii care se ocupa cu studiul formelor si structurilor din natura. Aceasta ne ajuta sa intelegem lumea din jurul nostru si ne ofera o modalitate de a vedea lumea intr-un mod diferit. De exemplu, daca privim un copac, vom observa ca acesta are o forma rotunda. Daca privim apa, vom observa ca aceasta are o forma de valuri.

Formele si structurile naturale au fost studiate de matematicieni de peste 3000 de ani. In timp, au descoperit ca multe forme si structuri se pot rezuma la cateva figuri geometrice simple, cum ar fi cercurile, triunghiurile si patratele. De asemenea, au descoperit ca aceste figuri geometrice simple se pot intalni peste tot in natura.

Gregg Braden – invataturile sale

Gregg Braden este unul dintre liderii mondiali in domeniul stiintelor spirituale. In cartea sa, „Vibratia apei si geometria sacra”, Gregg ne arata cum ne putem conecta la puterea vindecatoare a apei si la intelepciunea ei.

Apa este un simbol al intregii creatii, iar Gregg ne invata ca putem folosi vibratiile ei pentru a ne vindeca si a ne transforma viata. El ne arata cum apa reactioneaza la gandurile si emotiile noastre si cum putem folosi aceste informatii pentru a crea o viata mai sanatoasa, armonioasa si plina de iubire.

Cateva sfaturi practice pentru punerea in practica a invataturilor

Gregg Braden ne vorbeste in cartea sa despre vibratia apei si cum putem face fata schimbarilor prin intermediul acestei stiinte. In aceasta carte, el ne ofera cateva sfaturi practice pentru punerea in practica a invataturilor sale.

In primul rand, trebuie sa ne concentram asupra intuitiei noastre. Aceasta este o unealta puternica care ne poate ajuta sa facem fata oricaror provocari cu care ne vom intalni in viata. Gregg Braden ne sfatuieste sa invatam sa ascultam intuitia noastra si sa o urmam atunci cand ea ne conduce spre ceva mai bun.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *