Victor Ponta si taxa pe DiasporaVictor Ponta a fost un baiat istet care putea sa ajunga departe daca nu cadea psihic dupa pierderea alegerilor in noiembrie 2014. Acum cred ca i se pregateste si „pierderea” functiei de Premier al Romaniei si de presedinte al PSD-ului. „C-asa-i in tenis!”, cand managmentul nu da randament se schimba garnitura.

Ultima galesnita in materie de taxe a lui Victor Ponta este taxa pe diaspora. S-a gasit vaca cu trei milioane de capete care poate sa fie mulsa. Ok, inteleg ca vrei sa te sui pe un val comunist si sa infierezi proletar capsunarii si pe cei ce au ales sa se faca slugi prin vest ca sa poata supravietui si sa-si plateasca ratele in Romania, dar ma asteptam ca macar bunul simt sa-ti blocheze astfel de iesiri ciudate. Oamenii aia au fugit din tara pentru ca locurile de munca promise de voi nu exista. Nu a plecat nimeni din tara de plictiseala.

Ok. Unul sau altul munceste afara pentru a sustine o familie in tara. Oare acest aspect nu reprezinta deja o taxa pentru el?!? De ce sa plateasca el impozit daca acesta locuieste un minim de 300  de zile pe an in alta tara si se foloseste de infrastructura de acolo?!? Ce face tara pentru acesta ca el sa-i plateasca o taxa de 10 euro?!?

Hai sa presupunem prin reducere la absurd ca 3 milioane de romani platesc 10 euro de cap de om si STAT-ul are in visterie cu 30 de milioane de euro mai mult. Cam ce ar face STAT-ul cu acesti bani?!?

Pai nimic. Probabil vor dezvolta proiecte pentru care vor manca firme de partid comisioane grase. Sosele?!? Ma indoiesc ca ar da bani Domnul Premier Victor Viorel Ponta pentru ca romanii sa mearga civilizat pe sosele. Reducerea birocratiei??! Ma faci sa rad, de unde mai sifoneaza taxe si penalitati daca rezola problema birocratiei!? Apoi daca se reduce birocratia firmele lor de casa vor incepe sa traiasca intr-o concurenta pe care n-o doresc. Spitale?!? He, he, nu cred. Daca le pasa un pic de sistemul sanitar ar fi investit in 25 de ani deja. Scoli??! De ce?!? Sa fim seriosi, ei au nevoie de tampiti care sa le creada baliernele electorale odata la 4-5 ani. Un popor scolit nu va da doi bani pe promisiuni desarte sau pe pomeni electorale.

Cand un manager nu da randament este schimbat. E timpul!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *