Viitorul in lipsa

fanel.ro

Viitorul lipseste cu desavarsire daca spatele nu te ajuta sa existi.
Vidul de putere care se creaza la schimbarea unui ciclu de oameni da posibilitatea celor care au cat mai putine frustrari in spate sa vina din spate si sa ocupe un loc fruntas in opinia publica si-n constiinta colectiva. Aceasta din urma decanteaza informatia pe care societatea ii ofera si nu determina evolutia pe care o asteptam.

E dificil sa evoluezi daca nu ai material care s-o faca. Cand scoti in fata doar persoane de o factura dubioasa care prezinta garantia ca oricand poti sa-l dai de pamant si nu-ti pune in primejdia rezistenta in timp, atunci evolutia nu mai are sansa se sa implineasca. Se intra intr-o sinusoida care se misca intre doua vecinatati limitate si ori de cate ori loveste una dintre ele, face cale intoarsa spre cealalta vecinatate si tot asa.

Viitorul in lipsa este determinat de optimistii sorti care au senzatia ca stiu cine esti si ce cauti pe acest pamant. Din pozitia relaxata, dar ascunsa de o imagine instabila poti conduce efectivele si judeca dupa bunul plac. Dincolo de asemanarea dintre noi, suntem diferiti prin modul in care aplicam functia vietii.

Stiu, am fost gratulat in decursul timpului cu tot felul de epitete de la fatarnic si pana la imbecil, dar adevarul e dincolo de cuvinte. De multe ori zodia impulsiva sub care m-am nascut ma face sa actionez la prima cheie. Cand am o informatie o toc pana scot ce vreau si viata mi-a oferit de-a lungul timpului conexiuni din cele mai ciudate si informatii care faceau arc peste timp si puteau fi folosite la momentul t in care ne aflam.

Viitorul in lipsa are o singura problema: Variabila aleatoare complexa care poate interveni in chimia solutiei. Modificarea intervine in timp si uneori poate nu in decursul unui interval de viata. Merita sa continui pentru a preda stafeta la momentul t+n( unde n este varsta la care mori) cu un bagaj imbogatit.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *