Viitorul presedinte al Romaniei

politica

Nu stiu cand si nu stiu unde am citit o stire despre cum viitorul presedinte al Romaniei de dupa era Traian „Sa traiti bine” Basescu va fi din zona Moldovei si va fi un tanar de isprava. [Introducere de tabloid]

Acum ceva vreme rasfoiam niste previziuni ale Babei Vanga si din link in link am ajuns la un text care prevestea ca Romania va cunoaste gloria sub conducerea unui presedinte tanar care provine din zona Moldovei( Moldova bucata care inca este a Romaniei, nu Republica Moldova smulsa).

Azi ascultam la radio discutiile lui Mihai Razvan Ungureanu si a lui Vlad Filat la bilaterala romano-romano(moldoveneasca). Amandoi fosti studenti in „dulcele targ al Iesilor” la renumita Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si amandoi probabil cu cariere in probleme de securitate. Brusc m-a lovit inspiratia dincolo de pereti de rigips pe care ii ridicam: MRU este cel prevestit:

1. E moldovean cum se zicea in prezicere? Este.
2. E un lider tanar? Este.

…ala e frate, gata! L-am gasit!

Se pare ca Mihai Razvan Ungureanu place si la marile puteri economice ale lumii, semn ca s-au saturat de fostii securisti primari, vor sange proaspat de tineret scolit si pedant. Tineret care asculta si stie sa execute un ordin care e ordin.

PS: CFR Marfa nu o sa ajunga la rusi, americanii nu prea vor. Cu alte cuvinte: „Nu vinzi tu cui ti se Nazare tie!”

Avem presedinte…stele au vorbit!

Comments

comments

One thought on “Viitorul presedinte al Romaniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *