Vinde, pleaca, mori!

Titlul parafrazeaza o strigare mai veche a galeriei Stelei cand era un sucar mare cu patronul Gigi Gheorghe Becali.

Azi ma pomenesc cu un amic ce tocmai si-a schimbat o tema de blog ca are nevoie de ajutor. Cumva noua tema nu prelua imaginile articolelor pentru a fi afisate. Iau datele de intrare in problema si incep sa sap dupa rezolvare. Mai lucrasem cu teme wordpress de tip magazin care au optiunea de imagine preferata de afisat la articole. Sap ce sap si dau de problema. O rezolv pentru primele doua articole pentru a-i arata amicului cum sta treaba si ce are de facut dupa aceea. Pun mana pe telefon sa-i transmit cele descoperite si primesc ton de ocupat. Astept. Ma suna el si-mi zice: „Stai ca eram cu hosting-ul pe fir. Mi-au zis ca am depasit nu stiu ce limita si ca de aia nu-mi apar pozele. Ca acum a marit el si uite au inceput sa apara. Iar pe viitor trebuie sa trec la server dedicat „Dedicated Server Hosting” (problema pe care o dezbatusem cu un colaborator intr-un post
Găzduire partajată vs. dedicată).

Am ramas mut la telefon. Nu stiam ce sa mai zic. I-am transmis amicului ca omul de pe celalalt fir este un mare imbecil care a incercat sa-i vanda ce nu-i trebuie, iar problema de care el vorbea o rezolvasem eu din interfata de administrare a blog-ului pe wordpres. Evident ca s-a cracit de ras la toata faza asta si mi-a zis ca oricum ala ii oferea server-ul dedicat la o suma astronomica in raport cu ceea ce plateste in prezent. Server dedicat de care nu avea nevoie, tin sa repet aceasta informatie.

Drept urmare deschide bine ochiul cand ti se ofera ceva pentru ca s-ar putea sa cumperi un lucru de care nu ai nevoie foarte urgent. Intreaba, informeaza-te si calculeaza bine riscul la care te supui cand intri intr-un proces de cumparare. >>> Poti verifica si oferta BTHosting daca esti in cautare de spatiu pentru site-ul/blog-ul tau >>> Click AICI!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *