Vlad Petreanu vs Carmen Avram

Antena3 tv
Antena3 tv

Am citit la Marieta Varga pe blog o parere despre lansarea cu mare tam-tam a emisiunii realizate de Carmen Avram care are cam acelasi profil cu cea a lui Vlad Petreanu cel care a cam plecat de la Antena 3.

Singurul motiv pentru care vad o astfel de mutare este pentru ca Mihai Gadea poate incearca sa scape de toti angajatii care erau intr-un fel sau altul loiali lui Sorin Oancea sau echipa veche nu se plieze pe cerintele noului sef, cerinte care pot fi personale sau dictate de politica firmei.

In democratie libertatea de a alege face legea.

Dincolo de teatralitatea emisiunii(am vazut pasaje neputand sa ma uit la toata) a fost o lansare clasica de televiziune, faptul ca publicul de internet il prefera pe Vlad pentru ca face parte si din lumea asta nu determina un board sa ia o decizie sau alta.

Eu urez mult succes lui Vlad Petreanu in cariera lui pe mai departe si deasemenea urez succes si echipei care si-a lansat noua emisiune. Poate odata cu plecarea lui Vlad Petreanu si realocarea lui in alta televiziune, va ajuta spatiul mediatic in oferta de emisiuni. Un bun exemplu a fost plecarea fostului antenist Moise Guran la TVR.

Cum ar spune baietii de la Celelalte Cuvinte: „Un sfarsit e un nou inceput”

Comments

comments

3 thoughts on “Vlad Petreanu vs Carmen Avram”

 1. Eu am văzut întreaga emisiune.
  Poate că nu m-am exprimat bine. Mi-a plăcut emisiunea, n-am fost de acord cu ceea ce a spus Radu Tudor (parcă) şi anume că este unicat la Antena3, deschizătoare de drumuri pentru celelalte televiziuni. Nu va deschide nimic pentru că asemenea emisiuni sunt mult mai scumpe decât un taifas/scandal cu câţiva invitaţi în studio. Şi pentru că am toată consideraţia pentru Vlad Petreanu, am ţinut să amintesc emisiunea Reporter special(am fost telespectatoare fidelă) pe care o coordona el şi care avea acelaşi profil: reportaj/anchetă. Dar pentru că Vlad a plecat, s-a putut spune liniştit că emisiunea „În premieră” este unicat.

  1. @marieta: Eu am prins finalul si am inteles de ce a zis asa Radu Tudor: El si Carmen Avram se cunosc de multa vreme de la EVZ din vremea de glorie a „Gainii care a nascut pui vii”

   Cum am zis si-n post eu o vad ca pe o omogenizarea a fortelor in piata emisiunilor.

   Daca B1Tv e destept poate sa-i arda pe Antene cu Vlad si o emisiune la fel pe acelasi palier orar.

   1. Dar Alice Iacobescu?? Mi se pare o tipa desteapta si cu mult bun simt, combinatie cel putin rara, cel putin in tagma asta. Mereu m-am intrebat de ce nu e mai bine valorificata de sefii ei. Poate tocmai ‘din cauza’ decentei ei. Speram sa o vad si pe ea intr-o emisiune proprie sau macar intr-un mediu mai lipsit de stridente si vulgaritati. Sunt tare curios cum o sa arate noul B1 sub bagheta lui Oancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *