Vocatia a murit! Dumnezeu s-o ierte! -1 la viata

vocatia

Nu mai avem suport moral sa promovam vocatia in lumea asta pe repede inainte!
Cand eram mai mic aveam un respect imens pentru persoanele care erau profesioniste pe o nisa. Omul ala avea atat de multe invatate in meseria lui incat te indragosteai pe loc de invataturile lui. Pana si un om care matura pe strada avea o pozitie si o statura pe masura muncii depuse. Reuseai uneori sa te suprinzi ca pierzi vremea sa privesti miscarile sa te minunezi de cum reuseste sa respecte o rigoare in munca lui.

Promovarea valorilor a murit!

Plus valoarea muncii depuse in societate o reprezinta daruinta cu care reusesti sa-ti indeplinesti sarcinile pe care ti le-ai ales. E vorba de trairea momentului in munca depusa.
Am reusit sa ducem totul intr-un derizoriu sinistru in care totul reprezinta doar o suma. Parasim imediat nisa daca munca depusa nu aduce un beneficiu imediat in bani.

Doi oameni se apuca fiecare de ceva in paralel ca intr-o competitie. Daca unul reuseste in viata si celalalt nu, frustrarea il impinge pe al doilea sa sara in barca primului pentru a castiga cat el sau mai mult decat el. E trist cand apuca drumul, dar ii lipseste vocatia.

Actorul, regizorul si scenaristul

Cel mai vizibil domeniu in care acest lucru se intampla este showbiz-ul online. La inceput erau standup-eri, podcast-eri si vloggeri. Fiecare avea bucata lui…

Vocatia este atunci cand inima ta isi da mana cu o nevoie a lumii – OnlineTeachers


Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *