Cand cauti vopsele decorative pentru pereti interiori si stii ca le gasesti doar la Decorator Shop!

vopsea lavabila pereti interiori decoratorshop

Acasa este locul unde toata lumea se aduna seara pentru odihna si relaxare. Chiar daca suntem obositi tot ne place sa remarcam cat de bine ne simtim intr-o anumita incapere si asta doar pentru ca acolo peretii au fost vopsiti intr-o anumita culoare.

Este chiar un fapt dovedit stiintific ca anumite culori ne energizeaza in timp ce altele ne calmeaza in asa fel incat putem adormi linistiti si trezi cu chef de viata.

Cel mai probabil nimeni nu iti va spune asta, ci chiar tu vei alege culoarea potrivita de la specialistii de la Decorator Shop, locul unde poti gasi o varietate de produse pentru pereti si nu numai.

Vopsea lavabila pentru pereti, cum o alegem

Acum ca am gasit locul potrivit de unde sa ne procuram vopseaua, cum stim ca am ales-o chiar pe cea de care avem nevoie?

In functie si de incaperea care are nevoie de vopsea, alegem culoarea care ne inspira, dar vom tine cont si de alte criterii. Astfel, aceste vopsele decorative pentru pereti interiori se pot clasifica in mai multe categorii. Stiati de exemplu ca exista baze pentru vopseluri sau vopsele mate ori chiar semi-mate?

Toate aceste diferente va sunt explicate pe larg in pagina dedicata vopselurilor de interior pe site-ul oficial al firmei decoratorshop.ro.

Ce culori putem alege din paleta?

Daca v-ati decis in cele din urma ca peretii interiori merita calitate, doar culoarea va mai trebui stabilita. Asadar, pentru o vopsea Petit Matt paleta coloristica se extinde de la albastru pana la rosu oxid. Puteti alege tonuri de verde, albastru, galben, maro, negru, ocru sau rosu.

Timpul de uscare este de sase ori, iar o cantitate de un litru acopera fara probleme o suprafata de 15 pana la 17 metri patrati.

Cum se face pregatirea pentru vopsirea propriu-zisa?

In caz ca faceti acest lucru pentru prima oara puteti intreba specialistii de la Decorator Shop, dar si pe site este explicat pas cu pas cum se procedeaza pentru o nuanta uniforma.

Asadar ca prim pas vopseaua se dilueaza cu apa, aproximativ 10-15% din volumul ei. Apoi peretii trebuie sa fie pregatiti prin indepartarea tuturor impuritatilor. Inainte de utilizare vopseaua se amesteca bine apoi se aplica pe suprafete cu ajutorul unei pensule sau cu rola.

Important este faptul ca temperatura trebuie sa depaseasca 8 grade, iar umiditatea din incapere sa fie sub 75%. Dupa sase ore, daca se constata uscarea vopselei, se poate aplica un al doilea strat.

Sigur ca uneltele si accesoriile pot fi comandate tot de la Decorator Shop. Acestea se curata usor cu apa si sapun.

Vopsea alba destinata renovarii rapide, dar si alte produse utile

Daca se doreste doar o renovare sau o reimprospatare se poate apela la vopseaua lavabila Rehabit care se usuca intr-o ora.

La Decorator Shop se mai gasesc pentru pasionatii de do it yourself si alte categorii de vopseluri si produse speciale care se pot aplica pe pereti din zidarie dar si pe lemn, metal, beton, piatra sau pe multisuprafete.

Va invitam pe pagina oficiala pentru mai multe detalii privind produsele comercializate. 

Contact: shop@edecorator.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *