Voteaza pe Lache Flausat!

Vin alegerile cum bine zice Turambarr. 2014 e an electoral prezidential si europarlamentar.

E an din ala in care alesii fac frumos la camera. E an in care alesii ne iubesc si ne ofera un umar pe care sa plangem. Se pregatesc pliantele din care ne vor zambi cu cincinalu’ in spate. Ne vor descrie cat de rau a fost regimul trecut si cum trebuie sa votam cu ei pentru ca doar ei pot sa ne scoata la lumina.

E an in care cei care sunt la putere ne vor spune ca n-au putut sa faca mai multe pentru ca nu au avut control total. Ca presedintele a avut puterea prin nu stiu ce curte. Presedintele va spune ca parlamentul l-a obligat sa voteze tot felul de legi prin care ei sa poata fura. Ce mai fiecare tabara e demna de un jucator de poker din vestul salbatic: cu cartile pe fata si fata-de-poker (pokerface) la alegator si pistolul pe sub masa indreptat catre ceilalti jucatori.

Adevarul?!? Adevarul e ca ii doare in pula de noi. Adevarul e ca se duc acolo pentru un salariu bun si pentru o influenta asupra afacerilor personale sau a grupului de interese. Ca sa te voteze trebuie sa aduci finantare. Finantare nu aduci decat daca oferi la schimbul banilor ceva: contracte, functii, legi.

Vrei sa-i dai o palma?!? Nu sta acasa, statul acasa nu-l doare. Mergi si anuleaza-ti votul. Impactul psihologic asupra unui ales care vede sa zicem 50% voturi anulate este mult mai mare decat daca vede ca 50% nu s-au prezentat la vot.

  • Poate au fost la gratar?!
  • Poate le e lene si merita sa-i fur?!
  • Poate i-am scarbit de tot si putem sa furam de la un cetatean blazat?!?
  • Poate s-a simtit prost ca a luat „foloase necuvenite” si de la mine si de la oponent?!

Politicianul se bazeaza pe lipsa de actiune a maselor pe care le-a zapacit cu politica lor lipsa si dezinteresul de la locul de munca mascat odata la 4/5 ani de o punga cu cadouri si un umar fals pe care sa plangi. E abil. Si-a dezvoltat puteri de a manevra scarba pentru a-si castiga  locul. Ii plac populatiile slab scolarizate pentru ca sunt mai ieftin de intretinut. Ii plac populatiile viciate si fara credinta pentru ca intre ei se pot ascunde cameleonic.

 

Tine minte?!? In ziua votului trebuie sa mergi sa-i arati ca nu esti lenes. Trebuie sa mergi sa-i anulezi un vot. Daca 50%  din populatia care lipseste de 20 de ani merge si-i arata votul NUL ii va destabiliza psihologia castigatorului prin neprezentare. Il va face sa inteleaga conceptul de „NEAM TREZIT!”

 

Mergi si arata-i ca e doar un LACHE FLAUSAT!

 

 

 

 

Comments

comments

One thought on “Voteaza pe Lache Flausat!”

  1. Pingback: Stefan Manea » Cum sa…alegi timpul pentru o revolutie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *