Vrei sa instalezi o hala metalica? La ce firma apelezi?

hala industriala

Daca te-ai decis ca doresti sa instalezi o hala metalica in locul construirii unui depozit clasic din beton, atunci, mai mult ca sigur esti pe calea sa realizezi planul care imbina cel mai bine aspectele pret-calitate.

Tipuri de hale metalice si cea potrivita nevoilor tale

Intr-adevar, o hala metalica este mult mai rapid de construit si presupune eforturi financiare mult mai redus in comparatie cu un depozit clasic, in acelasi timp asigurand o durata de lunga de viata.

Desigur, primul lucru de care ai nevoie este sa te informezi despre posibilitatile oferite de instalarea unei hale industriale si de conditiile pe care ar trebui sa le indeplinesti.

Ce firma iti poate instala o hala metalica?!


Iti recomand sa vizitezi site-ul Frisomat.ro unde vei gasi informatii detaliate despre diverse tipuri de hale, repartizate pe sfere de intrebuintare, pe dimensiuni si caracteristice.

Aceasta este o companie specializata in constructia si instalarea halelor metalice, oferind suport constant clientului pe tot parcursul desfasurarii procesului, oferind consiliere in alegerea tipului de hala, in functie de cerintele acestuia, dar si in ulterioare modificari pe care poate ai dori sa le faci.

Ce tip de hala metalica vrei sa instalezi de la frisomat.ro?!

Pe site-ul frisomat.ro  poti vedea ca halele metalice sunt potrivite pentru depozitare, productie, ateliere, birouri, agricultura, industrie alimentara, servicii auto, sport si recreere, inclusiv hangare avioane si ferme zootehnice.

Pentru fiecare domeniu echipa propune modele standard de hale, care desigur sunt personalizate si adaptate la cerintele fiecarui client in parte.

De exemplu, fiind vorba despre sport si recreere, pe site-ul frisomat.ro sunt prezentate informatii ce tin de posibilitatile integrarii unei constructii metalice pentru terenuri de basket sau tenis, piste de golf sau chiar hangare pentru barci.

Constructiile sunt relativ usoare, insa solide, de aceea asigura calitatea si siguranta.

Avantajele instalarii unei hale metalice

Navigand putin pe site-ul celor de la frisomat. Ro iti vei da seama de cateva avantaje importante pe care le acopera aceasta companie.

  • In primul rand, au o experienta de peste 30 de ani in productie si instalare de hale metalice, pe langa asta, ei sunt cei care controleaza intregul proces, adica nu au parti terte, nu depind de nimeni, de aceea sunt evitate orice fel de neplaceri.
  • Raportul pret-calitate este intr-adevarul unul pe masura, care merita sa fie apreciat si care este mult superior in comparatie cu constructia unui depozit din beton, de exemplu.
  • Pe langa asta, este un termen scurt de fabricare si instalare a halei, ceea ce este foarte important si avantajos.
  • Pe langa asta, echipa de consultanta este alaturi pe tot parcursul desfasurarii procesului, iar in cazul in care dupa instalarea halei crezi ca ai dori sa se efectueze ceva modificari, acestea pot fi integrate cu usurinta, adica hala poate fi usor extinsa sau chiar mutata in alta parte, oferind flexibilitate chiar daca este fabricata din componente rezistente.

Pe site-ul frisomat.ro poti cere mai multe detalii in functie de proiectul care te intereseaza, poti vedea modele de hale metalice, care desigur sunt personalizate si poti cere si o oferta de pret.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *