Cand iti vine vremea sa cauti o mobila de bucatarie

Vreau Mobila - Mobila bucatarie

Acum fix doi anisori ne pregateam pentru mici renovari complexe prin casa. De departe cele mai complexe alegeri erau la categoria mobilier de bucatarie. Si nu neaparat greu de adaptat la spatiu, cat greu de ales ca si functionalitati sau culoare. Nemaipunand la socoteala faptul ca atunci cand alegi mobila bucatarie, pentru ca totii membrii familiei sa fie multumiti e bine sa tii cont de necesitatile tuturor. Desi daca ma intrebi pe mine personal prefer un mobilier bucatarie stil vechi, m-am supus majoritatii familiale si am ales acum doi ani una din variantele de bucatarii moderne. Pe de o parte imi pare bine. Tipul acesta de mobilier bucatarie e un bun asistent si cu cat trece timpul, se transforma din asistent in prieten si un bun ajutor pentru toti membrii familiei. Va intrebati daca bucataria de care va vorbesc indeplineste si criteriul mobila bucatarie ieftina? Daca urmarim raportul calitate – pret cred cu tarie ca indeplineste cu mare succes si acest criteriu.

OK. Pana acum toate bune si frumoase ati putea spune voi, dar cat a durat cautarea unei bucatarii ieftine? EI bine spre suprinderea noastra doar vreo 3 zile de cautari si cateva ore de analizat ofertele de bucatarii moderne si toate avantajele sau dezavantajele fiecarui tip de organizare, plus variantele de combinat cu celelalte elemente ale bucatariei, dar si cu celelelte elemente ale casei in restul ei. Si desi suna complicat procesul de mai sus sa stiti ca nu este, daca iti stabilesti de la inceput o linie si o culoare a intregului aranjament.

Si totusi, daca nu aveti la dispozitie nici macar aceste 3 zile de colindat prin magazine si mai ales de pierdut timp prin trafic am solutia optima: magazinul online VreauMobila.ro. Aveti categoriile clare in parte stanga a paginii. Au si bucatarii ieftine, puteti plati si cu Cardul Avantaj sau Bonus Card in 10 rate. Numai si nuami avantaje. Iar daca vi se pare ca nu se vad toate detaliile in poze, puteti da o fuga si Sambata la ei (in zona Mihai Bravu, pe Strada Gladitei, nr. 42), ca au program intre 10 si 14.

Cumparaturi placute va doresc si sa imi trimiteti poze cu minunile voastre de mobile achizitionate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *