Zile senine si fericire va dorim

..Balamucul e la el acasa si totusi nu e complet. Intotdeauna, indiferent de ce act joci intr-o piesa de teatru real, nici o scena nu asteapta aplauze de la spectatori si telespectatori. Copacul din care ne-am dat jos fiecare aduce cu sine bunele si relele care ne definesc. In timp am invatat ca fiecare ceas aduce alt Om care sunt Eu. Nu vei intelege pana nu te vei gandi pe tine ca si cum ai fi un altul.

Zi de zi traiesc intr-un cosmar din care reinviez in ziua urmatoare. E un sentiment ciudat si totusi viu. Intr-o zi de Mare Sarbatoare am avut o discutie privind „blestemul cunoasterii” si cel din fata mea s-a confesat ca si cum ar fi o povara ce nu poate fi dusa. Am ezitat atunci pentru ca n-am invatat din experientele trecutului, in timp ce incercam sa reneg tot ce inseamna povara de a CUNOASTE.

Tarziu in limpezimea gandurilor mele am regasit aceasta inregistrare si am reluat-o cu nesat pentru a-i gasi intelesul pe deplin. Nu pot dormi cand intelesul unei actiuni este neintelesul celor ce declar. Si zac…si chin…si ganduri… de fiecare data ma intorc la acelasi punct de echilibru unde-mi gasesc raspunsuri in cele mai multe intrebari. Nu pot sa zabovesc prea mult in acest punct pentru ca viata ma arunca inapoi in arena leilor de idei. Aici am inteles ca „blestemul cunoasterii” il poti intelege doar atunci cand il repeti si rezultatele sunt pozitive pentru altii ori de cate ori tu te reintorci sa inveti lectia de inceput. Tu esti necunoscuta care defineste cunoscutul dintre un alfa si o omega.

Sunt momente in viata cand nu poti exprima ceea ce simti pentru ca momentele respective sunt unice si irepetabile. Tu esti efectul si cauza. Tu esti uleiul care unge o candela intr-o biserica, dar esti si Satana care da foc unei tigari intr-o  gura care nu e pregatita sa-l urmeze pe Dumnezeu si tebuie sa-si invete lectia perzaniei.

 

Cei care  au avut urechi, au putut vedea tot ceea ce le-am spus. Cei ce nu vad inca au de urmat niste cai dubioase prin care trebuie sa-si inteleaga scopul pe acest Pamant…in rest, doresc tuturor indiferent de alegere:  „Zile senine si fericire!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *