Mobila de comanda pentru linistea sufletului

Am obosit. De ani buni de zile adun diverse corpuri de mobila „care imi trebuiesc”, desi nu-mi sunt necesare. Pana acum am avut un concept al vietii bazat pe experienta romaneasca in care se zice:” Nu-mi trebuie acum, dar mai tarziu cine stie!?”

Si astfel am ajuns sa colectionez tot felul de corpuri de mobila care pareau la inceput de utlitate. Aiurea, utilitatea este data doar de mintea mea intortocheata. Am citit undeva de curand ca fiecare lucru pe care-l colectionezi aduce in viata ta o incarcatura negativa sau pozitiva asupra vietii tale. N-am stat niciodata sa analizez astfel problema, eram prea ocupat sa-i gasesc o explicatie motivului de a colectiona.

Adevarul este ca fiecare mobila care intra in viata mea parca imi leaga o piatra de moara si-mi facea alegerile sa fie tot mai greu de luat. Semn clar ca are o influenta negativa asupra mea acest aspect de viata. A devenit un viciu. Si cum sa nu fie negativ cand obosesti privind colectia dementa si pestrita a decorului?!? E timpul sa actionez mai drastic decat in bancul cu evreul, rabinul si animalele din casa, cred ca am sa renunt la tot.

Fac curatenie pentru a scapa de povara sentimentelor negative date de fiecare obiect de mobila adunat. Ma gandesc sa apelez la servicii specializate cu mobila de comanda. Am sa stabilesc de la A la Z o linie a mobilei in casa, o sa ma hotarasc asupra lucrurilor de care am nevoie si de care n-am nevoie in momentul prezent. E timpul ca mobila sa aduca bucurie si nu sa fie o povara!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *