Strain in tara mea

Nimeni nu mai vrea sa faca nimic in tara mea. Toata lumea spera sa plece: Simona, un parlamentar si restu lumii. Politicienii in loc sa intreprinda actiuni cu risc mare si bataie lunga, aleg actiunile cu risc mic si bataie pe termen scurt.

As vrea sa inteleaga si lumea ca o investitie pe termen lung prezinta un risc mai mare pentru ca si castigul este mai mare. Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa cautam solutii ieftine ca ajungem la vorba care aparuse imediat dupa Revolutie: „Suntem prea saraci ca sa ne permitem lucrur ieftine”.

Aud ca Guvernul este interesat sa ofere tinerilor de pana in 35 de ani, 10000 de euro nerambursabili pentru dezvoltarea unor IMM-uri. Mi se pare o mizerie politica de care nu poate fi mandra dreapta romaneasca si nici PD-L-ul. Nu trebuie sa oferi bani doar unei categorii sociale, trebuie sa oferi o piata si perspectiva dezvoltarii unor piete. Redu-mi impozitele, redu-mi taxele si birocratia la ghisee si vei incasa mai mult. Lumea se va dezvolta pentru ca munca ii va oferi satisfactii si profit.

Daca ai sa continui cu politici de intrajutorare a „prietenilor” politici nu vei reusi sa formezi o piata nici pentru ei, castigurile pe termen scurt se duc la fel de repede cum vin. Tine minte ca investitia in educatie politica, sociala si economica ramane.

Dle Prim Ministru, Dle Presedinte, Dlor Ministrii si Autoritati ale Statului NU am nevoie de pomana de la dvs, am nevoie de tratament echitabil politic, social si economic, am nevoie de egalitate de sanse in dezvoltare social economica.
Pastrati mila pentru dvs!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *