Adevarul e simplu, minciuna e complicata

Lucrand  cu cifre si clasamente uitam scopul. A avea un site implica multa munca de cercetare a lucrurilor care ne pot duce in fruntea pietii. Totul il vei face pentru a prinde un loc intai pentru a vinde sau pentru a te pozitiona. Incapatanarea cu care ne luptam pentru recunoastere ne face sa pierdem contactul cu adevarata chemare.

Te uiti si colo cautand o greseala a adversarului. Citesti tot ce se poate pentru a intelege ce schimbari au aparut in algoritm si actionezi aproape robotic in pregatirea efectivelor de razboi. Cand cazi cauti un raspuns la intrebarea  „de ce am picat”. Tot timpul lasi in urma adevaratul motiv pentru care ai cazut si cauti raspunsul acolo unde sunt doar intrebari. Urmatorul pas este sa gasesti un tap ispasitor pentru a te exonera pe tine de vina.

Totul este ambalat si frumos impachetat pentru ca tu sa-ti livrezi un alibi pentru esec. Adevarul este ca esecul planeaza tot timpul asupra ta cand cauti un raspuns in afara responsabilitatii pe care n-ai dus-o la capat. La final te linistesti si nu intelegi. te incapatanezi si reiei procesul aidoma unui Sisif in plin avant spre culmea bolovanului tau.

Adevarul??! E tot timpul acolo, ii cunosti locatia si rezolvarea dar iti este prea frica sa-l apuci si sa-l urmezi. Ne-am nascut pentru a trisa pana invatam pe deplin lectia. Ne nastem rai pentru a deveni buni. In realitatea esecul esti tu cel care nu intelege ca timpul si raspunsul au nevoie de o chimie pentru ca ele sa se intample. Chimia consta in puterea de a lupta pana la capat. Nu-ti pierde speranta si munceste. Nu-i nimic mai rau pe lumea asta decat sa parasesti munca in favoarea unor himere de moment. Himerele iti hranesc esecul catre acelasi punct prin care treci de fiecare data cand nu atingi scopul. Muncesti si ai drept de optiune pentru a invata drumul catre adevar.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *